Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

You name it...

We make it

Welk apparaat kunnen we voor je repareren?

The Smartphone..

The Smartphone is de specialist in reparatie van telefoons, tablets en laptops in de regio Zupthen en Winterswijk. Met meer dan 15 jaar ervaring in GSM en smartphone reparaties staan service, specialisme en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons kun je rekenen op kwalitatieve telefoons, een breed assortiment aan telefoonaccessoires en razendsnelle, nauwkeurige reparaties.

Onze merken en apparaten...

Iphones, Smartphones, Ipad, tablets, laptops en meer...

Onze klanten vertellen..

Dagelijks zetten wij ons met plezier in om te zorgen dat jij weer gebruik kan maken van jouw vertrouwde telefoon, tablet of laptop. Wij repareren jouw telefoon, tablet of laptop snel en vakkundig. Ons tevreden klanten laten van hun horen ontdek wat zij zeggen over de service van The Smartphone.

We scoren een 4.7
van 100+ klantenrecensies

The Smartphone
4.7
Gebaseerd op 160 beoordelingen
powered by Google
Ilya van KanIlya van Kan
14:48 20 Jun 24
Top service en snel
Kidane Van AremKidane Van Arem
12:24 31 May 24
Super snelle en aardige service!
Shekinah Khan SoeShekinah Khan Soe
09:01 20 May 24
Snelle service! Goede qwaliteit.Mijn telefoon weer helemaal hersteld.
Jason ReijmerJason Reijmer
16:07 13 May 24
Ging met een goed gevoel maar huis aardige medewerkers. Klant vriendelijk en goede service zeker een aanrader voor problemen met uw telefoon
yazzy jazzyazzy jazz
12:07 11 May 24
Supersnel geholpen. Goede info. Prijs kwaliteit top! Een aanrader, dank je wel mannen!
Nieuwe batterij in m'n S10 laten zetten.Volledig naar wens uitgevoerd.Goed bezig!!! 👍👍👍
Mark HeimensenMark Heimensen
19:59 13 Dec 23
Vandaag bij mijn Samsung S22 ultra de luidspreker laten vervangen. Super goede service en snel geholpen. Binnen een half uur weer klaar, en klinkt weer zoals het hoort. Goed geholpen door een enthousiaste en vriendelijke medewerker.Top service.
js_loader

Artikelen/blogs The Smartphone...

Alles weten over smartphones, tablets of laptops. Wij delen ons kennis met jou in onze blogs. Iedere week plaatsen wij enkele blogs op onze website. 

Maak eenvoudig een hotspot aan op Android of Iphone...

In de wereld van constant onderweg zijn en altijd verbonden blijven, is het creëren van een WIFI hotspot op je Android- of iPhone-apparaat een handige manier om andere apparaten te verbinden en toegang te krijgen tot het internet. Hier volgen eenvoudige stappen om dit te doen op beide platforms.

Wil jij meer weten over het het gebruik van een WIFI hotspot op nlouw telefoon? Lees vandaag onze blog nog hoe je een hotspot kan maken op jouw Android telefoon of iPhone.

Wat te doen bij waterschade met jouw telefoon?...

Waterschade aan je telefoon kan een ware nachtmerrie zijn, maar met de juiste stappen kun je mogelijk de schade beperken en je geliefde apparaat redden. Hier is een stapsgewijze gids voor wat te doen als je telefoon in het water is gevallen.

Wil jij meer weten wat te doen bij waterschade met jouw telefoon? Lees vandaag nog onze blog! Ontdek wat je wel en niet moet doen bij waterschade met jouw telefoon.

Jouw telefoon beveiligen...

In een tijdperk waarin we praktisch alles met onze telefoons doen, van het beheren van persoonlijke gegevens tot het onderhouden van sociale contacten, is het waarborgen van de beveiliging van jouw telefoon een absolute prioriteit. Hier zijn enkele tips om jouw telefoon te beveiligen.

Wil jij meer weten het beveiligen van jouw telefoon en waarom het zo belangrijk is. Lees vandaag nog onze blog hierover en ontdek wat jij kan doen om jouw telefoon te beveiligen.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?