Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Over ons...

The Smartphone

The Smartphone is de specialist in reparatie van telefoons, tablets en laptops in de regio Zupthen en Winterswijk. Met meer dan 10 jaar ervaring in GSM en smartphone reparaties staan service, specialisme en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons kun je rekenen op kwalitatieve telefoons, een breed assortiment aan telefoonaccessoires en razendsnelle, nauwkeurige reparaties. 

Ons verhaal...

Het repararen van telefoons, tablets en laptops daar zijn wij goed in. Dagelijks zorgen wij ervoor dat onze klanten met een goed gevoel onze winkel verlaten. Geen reparatie is ons te ingewikkeld. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld in echte vakspecialisten die een passie hebben voor technologie, de nieuwste smartphones en tablets. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om jouw toestel weer in topconditie te brengen. Bij ons werken gecertificeerde reparateurs die werken met de beste apparatuur en die ervoor zorgen dat jouw telefoon, tablet of laptop weer gemaakt wordt. Door de jaren zijn wij gegroeid tot een specialist met twee winkels in Zutphen en Winterswijk, hier hebben alles om jouw de beste service te kunnen bieden. 

 

Werkt jouw telefoon, tablet of laptop weer en ben jij tevreden dan bezorg jij ons een glimlach, dat maakt ons werk geweldig. 

Hier zijn wij goed in...

Reparatie van telefoons en smartphones
100%
Reparatie van tablets
90%
Reparatie van laptops
80%

Onze passie..

Het repararen van telefoons, tablets en laptops daar zijn wij goed in. Om te zorgen dat wij vakkundige reparaties aan kunnen bieden, trainen we regelmatig en verdiepen wij ons in de nieuwste modellen telefoons, tablets en laptops. Zo zijn wij altijd op de hoogtste van de laaste ontwikkelingen. Verder houden wij van technologie en kun je ons alles vragen over smartphones, tablets en laptops. Geen vraag is ons te gek en wij helpen jouw met plezier. Naast het repareren van telefoons, tablets of laptops vinden wij het belangrijk om hechte collega’s te zijn. Regelmatig eten we een pizzaatje, spelen een potje Fifa op de PS5  of een echt potje voetbal op het veld.

Wij heten je welkom in onze winkels...

The Smartphone Zutphen

The Smartphone Zutphen gelegen in het centrum van Zutphen is de plek waar jij moet wezen voor de reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop. Wij helpen je graag verder en terwijl jij wacht op jouw reparatie geniet jij van kop koffie, Wil jij snel geholpen worden, goed advies ontvangen en wil je dat jouw toestel gefixt wordt dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel ons winkel verlaat.

The Smartphone Winterswijk

The Smartphone Winterswijk is gelegen in het gezellige centrum van Winterswijk. Het is de plek waar jij moet wezen voor de reparatie van jouw telefoon, tablet of laptop. Naast het repareren van jouw toestel, heeft onze winkel ook een pinautomaaat. De medewerkers van onze winkel helpen jou met jouw reparatie, adviseren over accessoires en beantwoorden graag jouw vragen. Wil jij jouw toestel bij ons laten fixen en lust jij een goed bakje koffie, dan ben jij van harte welkom.

hier worden wij blij van...

We scoren een 4.6 van 100+ klantenrecensies

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?