Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Betalen en leveren

Betalen en leveren

 

Betalen en leveren in onze webshop

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop is het belangrijk om te weten hoe het betalen en leveren precies in zijn werk gaat. Op deze pagina leggen we daarom uit hoe je kunt betalen en wat je kunt verwachten van de levering van je bestelling.

 

Betalen

In onze webshop bieden wij verschillende betaalmethoden aan. Hieronder vind je een overzicht van de betaalmethoden die wij accepteren:

  1. iDEAL
  2. Creditcard (Visa, Mastercard)
  3. PayPal
  4. Bancontact
  5. Apple Pay

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

 

Levering

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Hieronder vind je informatie over de levertijd en verzendkosten.

 

Levertijd

De levertijd van je bestelling hangt af van het product dat je hebt besteld. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 2-3 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Mocht de levertijd van je bestelling afwijken, dan zullen wij je hierover informeren.

 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 per bestelling. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden. Voor verzendingen naar België en Duitsland rekenen wij € 7,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Track & Trace

Zodra wij je bestelling hebben verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace code. Met deze code kun je je bestelling volgen en zien wanneer deze bij je wordt bezorgd.

 

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of is er iets misgegaan tijdens het leveren, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

 

Conclusie

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop en daarom doen wij er alles aan om je bestelling zo snel en goed mogelijk bij je thuis te bezorgen. Mocht je vragen hebben over het betalen of leveren, neem dan gerust contact met ons op.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?