Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Retourneren

Retourneren

Bij TheSmartphone.nl streven we naar uw volledige tevredenheid met uw aankoop. Mocht u echter niet helemaal tevreden zijn of het product willen retourneren, dan bieden we u graag de mogelijkheid om dit te doen. Hieronder vindt u onze retourvoorwaarden en het proces voor het retourneren van een product.

Retourvoorwaarden:

  1. Retourperiode: We accepteren retourzendingen binnen een bepaalde periode na ontvangst van uw bestelling. De specifieke retourperiode kan variëren per product en wordt vermeld op de productpagina. Zorg ervoor dat het product in dezelfde staat verkeert als waarin u het heeft ontvangen, inclusief alle accessoires, handleidingen en originele verpakking.

  2. Uitzonderingen: Houd er rekening mee dat bepaalde producten mogelijk niet geretourneerd kunnen worden vanwege hygiënische redenen of softwarebeperkingen. Dit kan onder andere van toepassing zijn op oordopjes, screenprotectors en geopende softwareproducten. Controleer de productpagina of neem contact op met onze klantenservice voor specifieke informatie over het retourbeleid van een product.

Retourproces:

  1. Meld uw retour aan: Om een retourzending aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice of maakt u gebruik van het retourformulier op onze website. Zorg ervoor dat u het ordernummer, de productdetails en de reden van retour vermeldt.

  2. Verpakking en verzending: Nadat uw retourzending is goedgekeurd, ontvangt u instructies over hoe u het product veilig kunt verpakken voor verzending. Zorg ervoor dat u het product beschermt met voldoende verpakkingsmateriaal om schade tijdens het transport te voorkomen. De kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending zijn voor uw rekening.

  3. Terugbetaling of omruiling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling of omruiling, afhankelijk van uw voorkeur en de beschikbaarheid van het product. Terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij de aankoop. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling kan variëren, afhankelijk van uw bank of betaalmethode.

Belangrijke opmerking:

  • Zorg ervoor dat u het product veilig verpakt voordat u het retourneert. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens het transport.
  • Het is mogelijk dat we kosten in mindering brengen op de terugbetaling als het geretourneerde product is beschadigd of als er onderdelen ontbreken die de waarde van het product verminderen.

Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid of het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?