Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Waterschade

Waterschade Telefoon Zutphen

Het is de nachtmerrie van iedereen met een telefoon: je hebt de telefoon in de wc laten vallen, of de per ongeluk in je broekzak laten zitten. In allebei de gevallen kan The Smartphone Zutphen jouw telefoon redden door deze te repareren bij waterschade.

Waterschade Reparatie Zutphen

Bij The Smartphone hebben wij dagelijks te maken met telefoons met waterschade. Laat we voorop stellen dat niet iedere telefoon hetzelfde reageert op waterschade. Het komt soms voor dat een telefoon in het water is gevallen en hij na schoonmaken weer als nieuw werkt. Maar het komt ook soms voor als je telefoon in water heeft gelegen, er enkele druppels in de telefoon zijn gekomen en dat hij niet meer aan de praat te krijgen is.

Het beste advies bij The Smartphone

Zodra er vocht of water in het toestel is gekomen, kan dit gaan oxideren en kan dit ervoor zorgen dat metaal en andere materialen in de telefoon met waterschade gaan oplossen. Hierdoor zien wij regelmatig dat er onderdelen in de telefoon missen en dat dit niet meer te repareren is. Het verschilt echt per telefoon of deze nog wel of niet te repareren valt. Voor het beste advies kun je gewoon even binnenlopen in één van onze twee filialen in Zutphen.

100% kwaliteitsonderdelen bij Waterschade Reparatie Telefoon

The Smartphone vindt het belangrijk om haar klanten tijdens een waterschade reparatie snel en met kwaliteit te helpen. Om deze reden gebruiken wij alleen maar 100% kwaliteitsonderdelen.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?