Tablet Scherm Reparatie Zutphen

Stel je voor dat je tablet is gevallen en je last hebt van een barst in het scherm. Dit is natuurlijk zeer vervelend. Je tablet plezier is niet meer hetzelfde. Gelukkig weet The Smartphone hier raad mee. 

Wij hebben monteurs in huis die speciaal zijn opgeleid om een tablet scherm reparatie in Zutphen te kunnen en mogen uitvoeren. Al onze experts zijn gecertificeerd. Als je bij ons langskomt in één van onze 2 filialen, dan zorgen wij ervoor dat binnen 30 minuten je scherm reparatie voor tablet is uitgevoerd. 

Scherm Reparatie Tablet binnen 30 minuten uitgevoerd in Zutphen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van tablets. Doordat wij zoveel expertise hebben ontwikkeld is voor ons mogelijk om een scherm van een tablet binnen 30 minuten te vervangen. Wij voeren deze reparaties immers dagelijks uit. 

Reparatieprijzen voor Tablet scherm reparatie

Hieronder vindt u de Tablet scherm reparatie reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Tablet scherm reparatie reparatie.

Zoeken
Model Tablet scherm reparatie
IPAD 2018 € 119
Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

The SmartPhone © 2019. Theretailhouse All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?