Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Tablet scherm reparatie

Tablet Scherm Reparatie Zutphen

Stel je voor dat je tablet is gevallen en je last hebt van een barst in het scherm. Dit is natuurlijk zeer vervelend. Je tablet plezier is niet meer hetzelfde. Gelukkig weet The Smartphone hier raad mee. 

Wij hebben monteurs in huis die speciaal zijn opgeleid om een tablet scherm reparatie in Zutphen te kunnen en mogen uitvoeren. Al onze experts zijn gecertificeerd. Als je bij ons langskomt in één van onze 2 filialen, dan zorgen wij ervoor dat binnen 30 minuten je scherm reparatie voor tablet is uitgevoerd. 

Scherm Reparatie Tablet binnen 30 minuten uitgevoerd in Zutphen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van tablets. Doordat wij zoveel expertise hebben ontwikkeld is voor ons mogelijk om een scherm van een tablet binnen 30 minuten te vervangen. Wij voeren deze reparaties immers dagelijks uit. 

Reparatieprijzen voor Tablet scherm reparatie

Hieronder vindt u de Tablet scherm reparatie reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Tablet scherm reparatie reparatie.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?