Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Luidspreker

Luidspreker Reparatie Zutphen

Ook de luidspreker van je telefoon is een potentieel slachtoffer van schade. Iets wat je niet wilt en kunt missen aan de Smartphone en/of Tablet is het geluid. Als je geen muziek en filmpjes meer met elkaar kunt delen, wordt het hebben van een Smartphone en/of Tablet een stuk minder interessant. Voor die reden kun je een luidspreker reparatie in Zutphen laten uitvoeren door The Smartphone.

Luidspreker Kapot

Veel erger is het dat je de telefoon nooit meer over hoort gaan. Ook kan je de luidspreker functie niet meer gebruiken. Soms is er enkel één van de twee speakers kapot. Dit is minder hinderlijk, maar het geluid is echt aanzienlijk zachter. Je kunt wel altijd om dit probleem heen. Sluit bijvoorbeeld een externe speaker aan via het oplaadpunt of in de hoofdtelefoonaansluiting. Hier kleven echter nadelen aan. Misschien heb je geen externe speaker en misschien wil je deze niet altijd meenemen.

Wil je geen belangrijk Telefoongesprek missen? Kom naar The Smartphone Zutphen

Je kent het wel: je hebt een belangrijk telefoongesprek, maar je kan je gesprekspartner niet zo goed verstaan waardoor je belangrijke details mist. Er kan sprake zijn van een heel zacht geluid of een geluid dat voortdurend wordt onderbroken door gekraak en ruis. Dit kan te maken hebben met omgevingsgeluid. Echter kan dit probleem ook veroorzaakt worden door de speaker van je telefoon die kapot is. Er zijn talloze situaties waarin de luidspreker van je telefoon kapot gaat. Het is in elk geval heel vervelend en dat begrijpen we bij The Smartphone Zutphen. Je kan bij onze speciaal getrainde monteurs terecht om deze geluidsproblemen snel op te lossen. Onze deskundige monteurs werken snel, secuur en geven jou de garantie dat je met een nieuwe speaker weer naar huis gaat. Geen reden om nog langer door te lopen met een speaker van je telefoon die kapot is.

Luidspreker van je telefoon kapot? Bij The Smartphone in Zutphen voordelig gemaakt!

Als je niet teveel tijd en geld kwijt wilt zijn aan het repareren van de luidspreker van je telefoon die kapot is, moet je bij The Smartphone in Zutphen zijn. Het is een relatief eenvoudige reparatie die onze speciaal erkend getrainde monteurs binnen 30 minuten kunnen afronden. Lang zonder telefoon omdat je hem kwijt bent voor reparatie? Niet bij The Smartphone in Zutphen! Je kunt bij ons nog dezelfde dag terecht. Klaar terwijl je wacht. In de meeste gevallen loop je na een halfuur weer naar buiten met een gerepareerd toestel.

Reparatieprijzen voor Luidspreker

Hieronder vindt u de Luidspreker reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Luidspreker reparatie.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?