Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Achterkant

Achterkant Telefoon Reparatie Zutphen

Is de achterkant van jouw telefoon beschadigd? Zit er een barst of scheur in de backcover? Of sluit de achterkant niet meer goed op het scherm aan? Wij voeren snel en vakkundig een achterkant telefoon reparatie uit in Zutphen. Onze deskundige reparateurs weten precies wat er aan de hand is. Zo is jouw toestel snel weer als nieuw.

Backcover van je Telefoon Kapot

Als je je telefoon laat vallen is de kans groot dat hij op de achterkant terecht komt. De telefoons van tegenwoordig zijn erg breekbaar. Het komt helaas vaak voor dat een achterkant van een telefoon kapot gaat. Als de achterkant van je telefoon kapot is, functioneert hij vaak nog wel. Echter het kan zo zijn dat er door de val toch meer met je telefoon aan de hand is.

Camera problemen?

Zo kan er intern ook schade ontstaan zijn aan bijvoorbeeld de camera of een ander klein onderdeel, waardoor je later problemen met je telefoon kunt krijgen. Als de achterkant van je telefoon kapot is, kan je het beste bij The Smartphone in Zutphen langskomen. In een kort onderzoek stellen we vast of het enkel de achterkant van je telefoon is dat stuk is of dat er toch meer aan de hand is. Snel gedaan en binnen no time weet je waar je aan toe bent.

Snelle Achterkant Reparatie Service in Zutphen

Wij bieden jouw reparatie met service. De meeste achterkant telefoon reparaties in Zutphen duren namelijk maar 30 minuten. Hierdoor hoef jij jouw telefoon niet lang te missen. Je kunt dan weer ongestoord genieten van je zo goed als nieuwe telefoon. Daarnaast wordt de reparatie uitgevoerd door erkend getrainde monteurs, die weten wat zij doen. Zij hebben bijna dagelijks te maken met backcover reparaties in Zutphen.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?