Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Achter Camera

Camera Reparatie Telefoon Zutphen

Heb je een Camera Reparatie voor je telefoon nodig en kom je uit Zutphen? Dan ben je bij The Smartphone aan het juiste adres. Veel mensen leggen bijna dagelijks uiteenlopende momenten uit hun leven vast door middel van de fotocamera. Dit is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van een telefoon. Onze gespecialiseerde monteurs van The Smartphone Zutphen kunnen deze gelukkig binnen 30 minuten voor jou maken! Uiteraard zullen wij deze vervolgens uitvoerig voor jou testen. Wij gebruiken alleen achter camera’s van hoge kwaliteit met een garantie van 12 maanden. Onze ervaren monteurs staan altijd voor je klaar! Mocht je een factuur nodig hebben voor de verzekering, vergeet dit dan niet aan te geven.  

Kapotte Camera van je telefoon, The Smartphone staat voor je klaar

Een kapotte camera van je telefoon, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je je telefoon hebt laten vallen en dat daardoor ook de camera beschadigd is. Maar het kan ook zijn dat je telefoon in het water is gevallen en dat daardoor de camera van je telefoon kapot is.  

Voordelige Camera Reparatie Telefoon Zutphen

Omdat wij ervaren en opgeleid personeel in dienst hebben in onze filialen in Zutphen, kunnen we deze reparaties ook nog een snel en voordelig voor je uitvoeren. Omdat een kapotte camera verschillende oorzaken kan hebben, kunnen de kosten variëren. Ook het merk en type telefoon speelt een rol in de kosten. Als de camera van je telefoon kapot is, kun je de kosten op de website van The Smartphone Zutphen vinden. Mocht jouw merk of type er niet tussen staan neem dan even contact op met één van onze twee filialen.

Reparatieprijzen voor Achter Camera

Hieronder vindt u de Achter Camera reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Achter Camera reparatie.

×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?