Artikelnummer: Apple-15plus Categorieen , , , Tags , , ,
Apple iPhone 15 Plus
999,001.299,00
  • Aan de bovenkant van het scherm vind je Dynamic Island waarmee je snel je apps bedient.
  • Zowel apps als 3D games werken zonder haperingen dankzij de krachtige A16 processor.
  • Animaties en beelden van games zijn minder vloeiend, want het scherm ververst minder snel dan dat van iPhone 15 Pro (Max).
  • Je zoomt minder ver in met iPhone 15 en 15 Plus, daardoor verliezen je foto’s en video’s kwaliteit.
Incl. btw en gratis verzending boven de 100,-
Betaal gemakkelijk met
Dit krijg je bij de aankoop van een iPhone bij The Smartphone
t.w.v. € 23,-

Iphone

Oplaad adapter t.w.v. € 11,50

Lightning kabel t.w.v. € 11,50

Product omschrijving

De iPhone 15 Plus combineert een prachtig ontwerp van doorkleurd glas en aluminium met krachtige technologieën zoals Dynamic Island, een 48 MP hoofdcamera en een USB-C-aansluiting.

Dynamic Island op iPhone 15

Dynamic Island maakt meldingen en live activiteiten zichtbaar, zodat je altijd op de hoogte blijft, zelfs als je met iets anders bezig bent. Of het nu gaat om een inkomend gesprek of de status van je vlucht, je mist niets. De iPhone 15 heeft een sterk ontwerp met doorkleurd glas en aluminium, en is spat-, water- en stofbestendig. Het Ceramic Shield aan de voorkant is het sterkste smartphone-glas, en het 6,1-inch Super Retina XDR-display is twee keer zo helder in zonlicht als bij de iPhone 14.

48-MP hoofdcamera met telelens

De 48 MP hoofdcamera maakt haarscherpe foto’s met superhoge resolutie en ongekend detail. Met de 2x telelens van optische kwaliteit kun je moeiteloos indrukwekkende close-ups vastleggen. Portretten zijn levendig en vol detail, en je kunt zelfs na het maken van een foto opnieuw scherpstellen op een ander onderwerp.

A16 Bionic-chip en connectiviteit

De A16 Bionic-chip biedt razendsnelle prestaties voor functies zoals computationele fotografie en vloeiende animaties van Dynamic Island. Dankzij de efficiëntie van de chip gaat de batterij de hele dag mee en biedt tot 20 uur videoweergave. Via de USB-C-connector kun je ook je Mac, iPad, Apple Watch of AirPods opladen met dezelfde kabel.

Veiligheid en duurzaamheid

Met SOS-noodmelding via satelliet en Ongelukdetectie biedt de iPhone 15 hulp in noodgevallen. Daarnaast is de behuizing gemaakt van 75% gerecycled aluminium, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Dit is ook interessant voor jou
×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

×