Artikelnummer: Apple-14 Categorieen , , , Tags , , ,
Apple iPhone 14
0,00
  • Ook iPhone 14 heeft de A15 processor, waardoor apps snel openen.
  • Met iPhone 14 maak je scherpere en kleurrijkere foto’s dan met iPhone 13, ook bij weinig licht.
  • Maak professionele video’s met iPhone 14, want naast Cinematic Mode heeft dit toestel ook een actiemodus waarmee je altijd stabiele video’s maakt.
  • iPhone 14 heeft een langere batterijduur dan iPhone 13.
Incl. btw en gratis verzending boven de 100,-
Betaal gemakkelijk met
Dit krijg je bij de aankoop van een iPhone bij The Smartphone
t.w.v. € 23,-

Iphone

Oplaad adapter t.w.v. € 11,50

Lightning kabel t.w.v. € 11,50

Product omschrijving

De iPhone 14 biedt geavanceerde functies zoals crashdetectie en een batterij die langer meegaat dan ooit. Met verbeterde camera’s leg je zelfs bij weinig licht prachtige momenten vast.

Compact en robuust design
Met een 6,1-inch scherm biedt de iPhone 14 een perfecte balans tussen formaat en gebruiksgemak. Pas je toegangsscherm naar wens aan en wees gerust: dankzij de Ceramic Shield-voorkant en waterbestendigheid is hij bestand tegen dagelijkse ongelukjes.

Snelle en krachtige prestaties
De iPhone 14 is uitgerust met de razendsnelle A15 Bionic-chip en een 5-core GPU. Hierdoor zien games en AR-content er fantastisch uit en werkt alles soepel. Dankzij een verbeterde interne structuur wordt warmte beter afgevoerd, zodat je langer kunt gamen of zware taken kunt uitvoeren zonder prestatieverlies.

Verbluffende foto’s bij weinig licht
De vernieuwde hoofdcamera en verbeterde beeldverwerking zorgen voor adembenemende foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden. Of je nu video’s opneemt tijdens een avontuurlijke wandeling of speelt met je kinderen in het park, de Actiemodus zorgt voor stabiele opnames, zelfs als je in beweging bent.

Crashdetectie voor extra veiligheid
Bij een ernstig auto-ongeluk kan de iPhone 14 automatisch 112 bellen en je SOS-contactpersonen waarschuwen als jij het zelf niet kunt.

Kortom, de iPhone 14 biedt een krachtige combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid, verpakt in een stijlvol en stevig design.

Dit is ook interessant voor jou
×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

×