Kom langs in onze winkel!

Stationsstraat 3, Zutphen / 0575-471 595

Kom langs in onze winkel!

Misterstraat 53, Winterswijk / 0543-785 259

Search
Close this search box.

Oppo A2

24 maanden garantie
24/7 service
Klaar terwijl je wacht
Scherm vervangen
€149
Het display/scherm bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zorgt het LCD/OLED voor de weergave van het beeld en een touchscreen (vaak ook wel 'glas' genoemd) detecteert het aanraken van het scherm om zo het toestel te kunnen bedienen. Deze reparatie is van toepassing indien het display is gebroken, intern of extern scheuren vertoont, kleuren niet juist worden weergegeven, niet/nauwelijks reageert op uw vingers/stylus of elke andere zichtbare schade aan het display.
Batterij vervangen
€89
Een defecte accu kan zorgen voor uiteenlopende klachten aangezien deze de rest van de hardware van stroom voorziet. Valt uw toestel uit voordat de accu leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Mogelijk is uw accu aan vervanging toe. Let op: in enkele gevallen zijn klachten van uitval van het toestel of snel leeglopen van de accu aan andere defecten te wijten en is vervangen van de accu geen oplossing. Onderzoek door onze technici zal moeten vaststellen wat de exacte oorzaak van uw klacht is.
Oplaadconnector vervangen
€79
De dock-connector is nodig om je toestel op te laden of te koppelen met je computer via een kabel. Wilt je toestel niet meer opladen of koppelen met je computer wanneer deze is aangesloten met de kabel via de dock-connector? Laat ons dan professioneel de dock-connector van je apparaat vervangen. Wij doen dit met behoud van je data en geven levenslange garantie op de reparatie.
Waterschade behandeling
€45
Wanneer je toestel in aanraking is gekomen met een vloeistof zoals o.a. water of drank dan is het noodzakelijk zo snel mogelijk een waterschadebehandeling te laten uitvoeren. Tijdens deze behandeling maken wij het toestel vrij van vocht en verwijderen wij eventuele corrosie. Let op: hoe langer je wacht met deze behandeling hoe kleiner de kans van slagen om je toestel te redden.
(Economisch) Total-loss verklaring
€35
Als je apparaat economisch total loss is, is de schade aan je apparaat groter dan de (dag)waarde van je apparaat. Je kunt je apparaat wel laten repareren, maar dat heeft eigenlijk alleen zin als er waardevolle bestanden op staan waarvan je geen back-up hebt. Wij stellen dan een economisch total loss verklaring voor je op welke je kan doorsturen naar je verzekeraar. Let op: Deze dienst heeft alleen zin als je een inboedel- reis- of elektronicaverzekering hebt waar je de schade van je toestel op kunt verhalen.
Apparaat onderzoek
€25
Onze technici zal uitgebreid en met professionele apparatuur eventuele fouten, gebreken en beschadigingen vaststellen. Naar aanleiding van deze diagnose kunnen wij je precies vertellen wat er aan het toestel mankeert, hoe wij dit voor je kunnen oplossen en wat dit gaat kosten. Let op: Bij waterschade dienen wij altijd eerst een waterschadebehandeling uit te voeren.

Oppo A2

Selecteer een reparatie

Je betaald pas nadat de reparatie is voltooid.

Bevestigingsgegevens:

Naar welk adres mag je toestel retour?

Hoelaat wil je langskomen?

Wij nemen contact met je op
Wij nemen contact met je op

Welke winkel wil je bezoeken?


×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

× Hoe kan ik je helpen?