Koptelefooningang Reparatie Zutphen

Als de koptelefooningang kapot is kan dit verschillende oorzaken hebben. In vele gevallen is het mechanisme of de headphone jack simpelweg toe aan vervanging. Wij van The Smartphone staan dan voor je klaar om een Koptelefooningang Reparatie in Zutphen voor jou uit te voeren.

Hieronder wordt een aantal veelvoorkomende problemen beschreven.

 

Vocht in de koptelefoon aansluiting

Na een fietstocht door een zware regenbui of een ongelukje met een kop koffie komt het voor dat er vocht in de koptelefoon aansluiting terecht komt. Dit kan waterschade opleveren in de vorm van een defecte koptelefooningang.

 

Vuil in de koptelefoon aansluiting

Bij veelvuldig gebruik kan stof zich ophopen in de koptelefooningang. Omdat het mechanisme van een telefoon fragiel is kan dit snel beschadigen. Het is daarom niet aan te raken deze stof zelf te verwijderen. Daarvoor ben je van harte welkom bij The Smartphone Zutphen.

 

Koptelefoon sluit niet goed aan

Wanneer je koptelefoon niet goed aansluit op jouw telefoon, dan herkent de telefoon de koptelefoon niet of hoort u slechts geluid aan één kant. Een oorzaak hiervan kan zijn dat de koptelefoon van een derde partij is.

 

The Smartphone is gespecialiseerd in schade door water en vuilophoping. Kom zonder afspraak langs om jouw koptelefooningang te laten repareren.

 

Laat de koptelefooningang repareren bij The Smartphone Zutphen

Kom langs in één van onze twee filialen te Zutphen. Wij zijn gevestigd aan de Beukerstraat 5 en Stationsstraat 3 Je hebt bij ons geen afspraak nodig. Al onze Koptelefooningang Reparaties in Zutphen worden binnen 30 minuten uitgevoerd.

Reparatieprijzen voor Koptelefooningang

Hieronder vindt u de Koptelefooningang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Koptelefooningang reparatie.

Zoeken
Notice: Undefined variable: cat_id in /www/wp-content/themes/temp_reparatie/template-componenten.php on line 128 Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /www/wp-content/themes/temp_reparatie/template-componenten.php on line 130
Model
Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

The SmartPhone © 2021. All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?