Artikelnummer: Apple-13pro Categorieen , , Tags , , , ,
Apple iPhone 13 Pro
0,00
  • Door de krachtige A15 processor navigeer je snel door je apps en openen ze snel.
  • De camera op de achterkant heeft 2 lenzen waarmee je ook in het donker scherpe foto’s en video’s maakt dankzij Nachtmodus.
  • Met de speciale Cinematic Mode ligt de focus nog meer op de voorwerpen of personen die je filmt, dat geeft je filmpjes een professionele en filmische uitstraling.
  • Je video’s zijn minder stabiel, want iPhone 13 heeft geen actiemodus.
Incl. btw en gratis verzending boven de 100,-
Betaal gemakkelijk met
Dit krijg je bij de aankoop van een iPhone bij The Smartphone
t.w.v. € 23,-

Iphone

Oplaad adapter t.w.v. € 11,50

Lightning kabel t.w.v. € 11,50

Product omschrijving

De Apple iPhone 13 Pro is de ultieme smartphone voor veeleisende gebruikers, met meer kracht en functies dan de iPhone 13. Dankzij de nieuwe A15 Bionic- chipset is deze iPhone sneller dan ooit, terwijl de batterijprestaties zijn verbeterd door een efficiënter energiebeheer dat de framerate aanpast aan het gebruik. Het 6,1-inch ProMotion OLED-display met een verversingssnelheid van 120Hz zorgt voor een vloeiende weergave van games en video’s. De vernieuwde subtiele notch herbergt de TrueDepth-selfiecamera.

 

Met ondersteuning voor 5G kun je onderweg zonder vertraging streamen en facetimen. Het geavanceerde camerasysteem levert scherpe beelden, zelfs bij weinig licht, en biedt met de (ultra)groothoek-en telelens tal van mogelijkheden om je avonturen in Hollywoodkwaliteit vast te leggen. Geniet van je herinneringen in 4K HDR met Dolby Vision-technologie.

 

De iPhone 13 Pro is waterbestendig en heeft een tot vier keer betere schermbescherming dankzij Ceramic Shield, waardoor hij bestand is tegen stoten. Wanneer het tijd is om op te laden, kan dit optioneel draadloos via de MagSafe-technologie. Kortom, de iPhone 13 Pro combineert kracht, stijl en functionaliteit in één toestel.

Dit is ook interessant voor jou
×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

×