Artikelnummer: Apple-X Categorieen , , Tags , , , ,
Apple Iphone X
252,00275,00

The future is here: iPhone X

 

Vol met innovatieve functies, waaronder een Super Retina-display, TrueDepth-camerasysteem, Face ID en A11 Bionic-chip met Neural Engine.

Incl. btw en gratis verzending boven de 100,-
Betaal gemakkelijk met
Dit krijg je bij de aankoop van een iPhone bij The Smartphone
t.w.v. € 23,-

Iphone

Oplaad adapter t.w.v. € 11,50

Lightning kabel t.w.v. € 11,50

Product omschrijving

De iPhone X vertegenwoordigt de toekomst van de smartphone, dankzij een reeks baanbrekende technologieën zoals het innovatieve TrueDepth-camerasysteem, het verbluffende Super Retina-display en de krachtige A11 Bionic-chip met neural engine,” aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple. “Met iPhone X worden nieuwe, vloeiende gebruikerservaringen mogelijk gemaakt, van het ontgrendelen van de telefoon met Face ID tot het spelen van meeslepende AR-games en het delen van Animoji via Berichten. Dit is slechts het begin van de komende tien jaar voor de iPhone.”

Het ontwerp van de iPhone X is indrukwekkend, met een volledig scherm dat naadloos aansluit op de afgeronde hoeken van het toestel. De volledig glazen voor- en achterkant zijn gemaakt van het meest duurzame glas ooit in een smartphone, verkrijgbaar in zilver of spacegrijs. Een roestvrijstalen rand van chirurgische kwaliteit omringt en versterkt de telefoon, terwijl een zevenlaags kleurproces zorgt voor nauwkeurige kleurtinten. Deze combinatie van elegantie en duurzaamheid garandeert water- en stofbestendigheid.

Het Super Retina-display van 5,8 inch is een OLED-paneel dat voldoet aan de hoogste normen van Apple, met prachtige kleuren, diepe zwarttinten en een hoog contrast. Het ondersteunt ook HDR, Dolby Vision en HDR10. De vernieuwde camera’s van de iPhone X leveren zowel aan de voor- als achterkant indrukwekkende resultaten. De TrueDepth-camera maakt Face ID mogelijk en voegt nieuwe dimensies toe aan selfies met portretmodus. De dubbele 12-megapixel camera’s aan de achterkant bieden betere beeldkwaliteit en videostabilisatie, terwijl AR-applicaties nog realistischer en meeslepender worden dankzij ARKit.

Dit is ook interessant voor jou
×

Hoe kunnen wij jou verder helpen vandaag?

Team The Smartphone

×